Voortgezet Onderwijs, MBO, HBO

Studieplek

Iedere schooldag tussen 15.00-18.00 uur en op afspraak in het weekend of de vakantie is de studieplek open om zelfstandig te studeren, huiswerk te maken of af te spreken met een huiswerkbegeleider of bijlesgever van Leren is Leuk.

Training ‘Leren Leren’

Leren is Leuk op schoolDe training ‘Leren Leren’ is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs of studenten en wordt individueel of in een kleine groep gegeven.

Het bevat acht modules, de eerste vier over kennis en vaardigheden om slimmer te leren, de laatste over de context waarin dat kan.

Aan de hand van het trainingsboek (apart aan te schaffen) en online begeleiding wordt geëxperimenteerd met verschillende technieken en vaardigheden.

Doelstellingen van de training: makkelijker leren, meer zelfkennis en betere keuzes maken.

Leren in Leiden

Op zaterdagmiddag of volgens afspraak geeft Judith Porcelijn studiehulp en -training aan middelbare scholieren, studenten en volwassenen, zowel individueel als in een kleine groep. Judith is NLP-Master en sinds een aantal jaar trainer en coach. Na een lange carrière in het onderwijs is ze gestart met Sterke School, waar ze anderen traint in het opbouwen van kennis, vaardigheden en vooral: vertrouwen in zichzelf. Alles wat ze aanleert is praktisch en onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. 

Wiskundebijles

Eigen leerstof is het uitgangspunt bij het trainen van studietechnieken en -vaardigheden. Soms is meer nodig.

Vakinhoudelijke wiskundebijles wordt verzorgd door mevrouw Haydi Liem, zelfstandig wiskundedocent voor VMBO/MBO, HAVO/VWO onderbouw (binnenkort ook bovenbouw).

Leren is Leuk is op zoek naar huiswerkbegeleiders en bijlesgevers zoals Haydi. KvK-inschrijving gewenst.

 

Meer weten en/of aanmelden?

Stuur mij een e-mail