Het Spellingpakket

Het Spellingpakket is een totaalpakket om de spelling te verbeteren en het automatiseren te trainen. Hierbij wordt aandacht besteed aan het automatiseren van letters, klanken en klankzuivere woorden, categoriewoorden en regelwoorden. Kortom, de basisspelling die in groep 4 en 5 aangeboden wordt.

Het spellingpakket start met een bijeenkomst voor degene, die thuis met het kind gaat oefenen, waarin uitleg over de spellingontwikkeling, de opzet van het pakket en een trainersworkshop.

Kinderen maken vervolgens een spellingtoets, het PI-dictee, om het startniveau te bepalen. Aan de hand van de uitslag wordt het materiaal samengesteld voor de training. Dit bestaat uit weekkaarten en sprintkaartjes van het programma Spellingsprint.

Na ongeveer vier weken is er een terugkommoment om de voortgang te bespreken en samen te oefenen. Tussendoor is er mogelijkheid via mail vragen te stellen.

Na 10 weken vindt toetsing en evaluatie plaats en is het mogelijk in te schrijven voor een vervolgblok van 10 weken.

PI-dictee: op afspraak. Afhankelijk van het niveau en belastbaarheid van uw kind vindt afname op meerdere momenten plaats.

Meer weten en/of aanmelden?

Stuur mij een e-mail

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.