Opening Onderwijscentrum Merenwijk

Leren is Leuk is Onderwijscentrum Merenwijk Leren is Leuk geworden. 29 juni was de officiële opening, waarbij het nieuwe gevelbord onthuld is door wethouder Martine Leeuwis.

De vaste gezichten:

Voor Leren is Leuk:

Sophie Dekker, beheerder van het Onderwijscentrum en eigenaar van Leren is Leuk.

‘Onderwijscentrum Merenwijk staat nog aan het begin. Ik hoop dat het iets heel moois wordt, waar we met zijn allen iets kunnen betekenen voor iedereen die wat met onderwijs te maken heeft. Of dat nou op het Broekplein is, op scholen of elders, ons doel blijft kansen te creëren en verschil te maken. Voor kinderen, jongeren, ouders, leerkrachten en iedereen die op wat voor manier dan ook kansen nodig heeft om zich te ontwikkelen’.

Diana Wallaart, groepsleerkracht en remedial teacher: zij geeft remedial teaching aan basisschoolleerlingen op verschillende scholen in Leiden of op Broekplein 4.

Casper Helder, ingenieur: hij geeft bijles wis-, natuur-, scheikunde en biologie en groepslessen rekenen/wiskunde aan middelbare scholieren.
Voor Leren in Leiden/Sterke School:
Judith Porcelijn, trainer en coach: zij geeft studiehulp en -training aan middelbare scholieren, studenten en volwassenen, de cursus Snel Leren is Leuk Leren en trainingen voor leerkrachten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.