Studieplek

Iedere schooldag tussen 15.00-18.00 uur en op afspraak in het weekend of de vakantie is de studieplek open om zelfstandig te studeren, huiswerk te maken of af te spreken met een huiswerkbegeleider of bijlesgever van Leren is Leuk. Vakinhoudelijke wiskundebijles wordt verzorgd door mevrouw Haydi Liem, zelfstandig wiskundedocent voor VMBO/MBO, HAVO/VWO onderbouw (binnenkort ook bovenbouw). Ook voor Duits, natuur- en scheikunde ben ik in gesprek met docenten. 

Op zaterdagmiddag geeft Judith Porcelijn studiehulp en -training aan middelbare scholieren, studenten en volwassenen, zowel individueel als in een kleine groep. Judith is NLP-Master en sinds een aantal jaar trainer en coach. Na een lange carrière in het onderwijs is ze gestart met Sterke School, waar ze anderen traint in het opbouwen van kennis, vaardigheden en vooral: vertrouwen in zichzelf. Alles wat ze aanleert is praktisch en onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. 

Tarieven huiswerkplek en studiebegeleiding: tot 31 december 2018: studieplek schooldagen € 2,50 per keer, op afspraak € 5,- per keer.

Tarieven vakinhoudelijke bijles: € 32,50 

Tarieven Studiehulp en -training Leren in Leiden: op aanvraag

 

Meer weten of de informatiefolder ontvangen?

Stuur mij een e-mail

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.